Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Προ ημερών δημοσιεύθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανταπόκριση απο τη Βρετανική εφημερίδα Daily Mail σχετικά με το εμβόλιο που καταπολεμά το 90% των καρκίνων.
Με απορία βλέπουμε στο διαδίκτυο yahοo να αναφέρεται οτι δοκιμάστηκε αυτό το εμβόλιο σε ανθρώπους για πρώτη φορά. Οι μεν ξένοι μπορεί να έχουν κάποια δικαιολογία να μας αγνοούν, αλλά νιώθουμε μεγάλη λύπη, όταν τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ξέχασαν το μεγάλο θόρυβο που έγινε με τη συνεργασία Αποστολοπούλου-Βασίλαρου το Δεκέμβριο του 1997.
Για να υπενθυμίσουμε σε εσάς και τους αναγνώστες σας, με την άδεια του Ε.Ο.Φ. εμβολιάστηκαν 31 ασθενείς με καρκίνο του μαστού, με το ίδιο εμβόλιο που αναφέρουν σήμερα οι Ισραηλινοί, και διακόπηκε λόγω της απαράδεκτης αντίδρασης του ιατρικού κατεστημένου της χώρας μας.
Τα αποτελέσματα των  5 πρώτων ετών δημοσιεύτηκαν στις 15/06/2006  στο Breast Cancer Research http://breast-cancer-research.com/search/results?terms=breast%20cancer%20apostolopoulos%20vasso
Η παρακολούθηση της ομάδας αυτών των ασθενών συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, ενώ επίκειται  δημοσίευση των νέων αποτελεσμάτων.

Πώς είναι δυνατό μέσα σε αυτή την κατάσταση της ύφεσης και ταπείνωσης που ζούμε, να μην υπάρχει έστω μία φωνή να προβάλλει και κάποια ουσιαστική ελληνική πρωτιά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου